7 januari – Yoga in Buitenhuis Buren – Herboren het nieuwe jaar in!

7 januari – Yoga in Buitenhuis Buren – Herboren het nieuwe jaar in!

Begin 2018  goed met een energiegevende yogasessie.

Tijdens deze ruim anderhalf uur durende workshop werken we aan onze rug van stuit naar kruin. Alle 26 wervels worden gestimuleerd en alle chakra’s krijgen nieuwe energie. Als je ruggengraad soepel is, voel je je jong en beweeg je gemakkelijk, ongeacht je leeftijd. Volgens de yogi’s bepaalt namelijk niet je leeftijd hoe oud je bent, maar wordt dit bepaald door de soepelheid van je rug. Na de lange diepe ontspanning doen we een helende meditatie voor het onderste gedeelte van de ruggengraad en voor nieren en bijnieren. Deze meditatie helpt de energie te herstellen die verloren is gegaan door bijvoorbeeld langdurige stress.

Tijden

Inloop workshop vanaf 9:45 uur. Workshop 10.00 tot circa 11.45 uur.  Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar! Daarna kun je als je wilt op eigen gelegenheid genieten van het mooie Buren en omgeving. Er liggen wandelroutes voor je klaar.

Reserveren

kosten yoga & lunch: € 29,50
reserveren kan door een mailtje te sturen naar annemarie@buitenhuisburen.nl 

 

 

 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie