zondag 4 februari – Yoga in Buitenhuis Buren – Winter Yoga!

winteryoga

zondag 4 februari – Yoga in Buitenhuis Buren – Winter Yoga!

In februari worden de dagen al weer wat langer, maar de winter duurt nog even voort. De winter is een tijd van verstilling en bezinning.  De natuur komt tot rust en maakt zich op voor wat komen gaat. En dan is daar ineens het sneeuwklokje dat ieder jaar terugkomt, hoe donker en koud het ook is. En geeft ons alvast een sprankje lentebloei:-)

In deze yogaworkshop doen we verschillende ademoefeningen en houdingen waarbij het lichaam in beweging komt en de geest tot rust kan komen. In de les is er aandacht voor verstilling in jezelf, we eindigen met een heerlijke yoga nidra. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Iedereen is welkom!

Inloop workshop vanaf 9.45 uur. Workshop 10.00 tot circa 11.30 uur.  Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar!

Daarna kun je als je wilt op eigen gelegenheid genieten van het mooie Buren en omgeving. Er liggen wandelroutes voor je klaar.

kosten yoga & lunch: € 29,50
reserveren kan door een mailtje te sturen naar annemarie@buitenhuisburen.nl

Geen reactie's

Geef een reactie