Zondagochtend 4 maart – Yogaworkshop ‘Beter omgaan met stress’

workshop 4 maart 2018

Zondagochtend 4 maart – Yogaworkshop ‘Beter omgaan met stress’

Op zondag 4 maart verzorgt Erik van den Dungen (Kundalini Yoga Geldermalsen) de yogaworkshop in Buitenhuis Buren.

Beter omgaan met stress

Yoga is een van de manieren om beter te leren omgaan met stress. Niet alleen komen je lichaam en geest beter in balans, je wordt door yoga ook vitaler en flexibeler. Stress is iets van alledag en onmogelijk te vermijden. Maar je kunt wel iets doen aan de manier waarop op stress je reageert, zodat je er minder last van hebt.

Tijdens deze ruim anderhalf uur durende workshop krijg je handvatten aangereikt om eens op een andere manier naar stress te kijken. Daarbij gaan we een passende Kundalini Yoga kriya (set van oefeningen) doen om te ontspannen en dus te ontstressen. Deze kriya ‘Getting the body out of distress’ is een serie van rekoefeningen en zelfmassage, die ervoor zorgt dat de energie overal in je lichaam vrij gaat stromen. Aansluitend doen we, na de lange diepe ontspanning, een meditatie waardoor je mentaal weerbaarder wordt. Na afloop krijg je de oefeningen per mail toegestuurd, zodat je ze nog eens kunt nalezen en zelf thuis kunt doen.

Inloop workshop vanaf 9:45 uur. Workshop: 10:00 tot circa 11:45 uur.  Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar!

Daarna kun je als je wilt op eigen gelegenheid genieten van het mooie Buren en omgeving. Er liggen wandelroutes voor je klaar.

kosten yoga & lunch: € 29,50
reserveren kan door een mailtje te sturen naar annemarie@buitenhuisburen.nl

Voor meer informatie over Kundalini Yoga en stress zie ook : www.sterkmetstress.com

 

Geen reactie's

Geef een reactie