Zondagochtend 3 juni: Yoga in Buitenhuis Buren

Zondagochtend 3 juni: Yoga in Buitenhuis Buren

Op zondag 3 juni verzorgt Marianne Luijk (Yoga in Wijk & Culemborg) de yogaworkshop in Buitenhuis Buren.

Begin van de zomer yoga

In de zomer schijnt de zon, het is warm en de energie stroomt. Het Vuurelement regeert en daaronder vallen de energie van hart en dunne darm. Het element vuur staat voor Chi-circulatie, de energie die zorgt voor een krachtige en vurige groeifase. Net zoals in de zomer alles groeit, bloeit en pracht uitstraalt. Daarom is de zomer de ideale tijd om je hart open te stellen.

In deze yogaworkshop gaan we eerst het vuur in onszelf aanwakkeren via de zonnegroet. Vervolgens doen we gerichte yoga, adem- en meridiaan qi gong-oefeningen om je energie in de zomer in balans te houden. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Iedereen is welkom!

Inloop vanaf 9.30 uur. Aanvang workshop 10.00 – 11.30 uur. Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar! Daarna kun je als je wilt op eigen gelegenheid genieten van het mooie Buren en omgeving. Er liggen wandelroutes voor je klaar.

Kosten € 29,50. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: annemarie@buitenhuisburen.nl

Geen reactie's

Geef een reactie