5 en 6 april : Maak een plan voor je eigen leven

5 en 6 april : Maak een plan voor je eigen leven

Soms ben je even de kluts kwijt. Je hebt leuk werk, je bent er goed in en toch haal je er geen energie uit. Is dit wat het is? Grote kans dat je van ’t padje bent afgeraakt. Omdat je lekker met je hoofd hebt gekozen, omdat iedereen het zo deed of dat het wel makkelijk was.

Weet jij waar je nu echt energie van krijgt en wat je moet doen om je eigen padje te blijven volgen?

Vind je kluts weer! In deze tweedaagse training ga je aan de slag met wat je écht belangrijk vindt, zowel privé als zakelijk. Want hoe graag je het misschien gescheiden wilt houden, het ene is echt verbonden met het andere.

Wat ga je doen?

In een kleine groep ga je aan de slag met je waarden en het schrijven van je levensmissie. Klinkt groots en meeslepend maar zie het als een kompas of GPS. Zie het als het uitbalanceren en uitlijnen van je vehikel. Het helpt je richting te houden op momenten dat het even wat minder gaat en werkt als een reminder voor de tijden dat je uitstekend in je vel zit. Dit is waar ik het voor doe!

Om op je kompas te blijven voeren zul je ook een aantal afspraken met je zelf moeten maken: je leefregels. Hoe zorg je ervoor dat je je missie blijft volgen?

Tenslotte ga je aan de slag met doelen (of verlangens, als dat je meer aanspreekt) die je graag wilt bereiken. We zetten ook je rechterhersenhelft aan de slag: je maakt een vision board om je eindresultaat alvast een smoel te geven. Dat is handiger dan maar te blijven hopen en wensen.

Theorie en praktijk

In de training worden stukjes theorie afgewisseld met veel doe-werk. Je werkt alleen of spart met je mede-deelnemers. Zowel je linker- als rechterhersenen worden geactiveerd. Soms ratio en soms creatief. Omdat we in een kleine groep werken (max. 10) en met twee trainers is er voldoende ruimte voor vragen.

Trainers

Richard Kaart is NLP en hypnosetrainer en coach. Hij is bijzonder bedreven in te achterhalen wat mensen wél willen (zonder daarbij tjakka te roepen of over kolen te hinken). Richard begeleidt bedrijven bij het vinden van hun échte missie en hoe ze die kunnen blijven volgen. Is een kei in het ontstressen.

Eugenie Willemse is communicatiespecialist en de rechter hersenhelft van het duo: de creatieveling. NLP masterpractitioner en hartstochtelijk tester van alles om je leven leuker en beter te maken.

Praktisch 

Wanneer: vrijdag 5  april van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag 6 april 2019 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

Investering: €525 (ex. btw voor ondernemers), inclusief materiaal, koffie, thee, lunches en lichte maaltijd op vrijdag

Meer info en aanmelden: Eugenie Willemse, Eugenius: eugenie@eyegenius.nl

 

Geen reactie's

Geef een reactie