17 juni: ALV eCo Buren

17 juni: ALV eCo Buren

info van de site van eCo Buren:

Maandag 17 juni a.s. organiseert eCoBuren haar 1ste algemene ledenvergadering (ALV). De vergadering vindt plaats in Buitenhuis Buren aan de Buitenhuizenpoort 10, 4116 CA in Buren.

In ons korte bestaan (vanaf 5 november 2018) hebben we veel geleerd, vooral dat veel mensen in onze mooie gemeente nadenken over een duurzame toekomst op energiegebied. Hoe kunnen we hernieuwbare energie inzetten in onze woning, bij onze onderneming of voor onze mobiliteit? Maar ook vooral, hoe kunnen we energie besparen?

Onze gemeenschappelijke zoektocht kent veel uitdagingen waarbij we elkaar kunnen inspireren en helpen. Ook de gemeente heeft hierin een belangrijke rol. eCoBuren heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een relatie met de gemeente op te bouwen en als zodanig onze leden te vertegenwoordigen in een veranderproces, waar wij, maar ook de gemeente door heen moet om onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelen te realiseren.

Meer info en aanmelden voor de ALV: https://www.ecoburen.nl/site/alv-17-06-2019

Geen reactie's

Geef een reactie