Beer in huis

Beer in huis

Een van de hoogtepunten van deze week was toch wel het brengen van de beer naar  het buitenhuis. Op deze foto nog niet te zien, maar hij heeft inmiddels ook een groot glas thee en een bloemetje voor zich.

Voor wie het kader nu mist: check dit: https://lnkd.in/gZEe7dX

Op de achtergrond mijn moeder, die tot zeven jaar geleden de scepter zwaaide op deze locatie. Toen was het buitenhuis nog een winkel die je nu bijna nergens meer ziet. Je kon er ’alles’ kopen: gloeilampen en stoppen, kleurboeken en poezieplaatjes, weckpotten en huishoudtrappen.

Onze nieuwe routine: iets lekkers eten in het buitenhuis en daarna fietsen op gepaste afstand. Het is wennen en het is koud; we houden onze jassen aan.

– “Is het zondag weer in het buitenhuis?”

– “Jep.”

PS Krijg net een appje van haar: wat leuk dat de beer op feestboek staat groetjes