contact en reserveren

Heb je een vraag?

Neem contact op met Annemarie

Buitenhuis Buren
Buitenhuizenpoort 10
4116 CA  Buren

e: annemarie@buitenhuisburen.nl
t: 06 2421 0707

Wil je reserveren?

Vraag snel en eenvoudig je offerte aan

Vul alle velden in. Een week van tevoren hebben we contact over de definitieve aantallen en checken we nog even de zaalopstelling en de dieetwensen. 

Wie en wanneer

Hoe wil je de zaalopstelling? 

Eten en drinken

Ochtend-/middag-/avond-arrangement (1 dagdeel)Ontvangst met koffie, espresso, cappuccino en thee. Natuurlijk met iets lekkers! Je kunt de hele dag zelf koffie, espresso, cappuccino en thee maken. Op tafel staan koud water, Betuws sap en handfruit van ‘t seizoen. € 12,50 per persoon

Dag-arrangement (twee dagdelen)Ontvangst met koffie, espresso, cappuccino en thee. Natuurlijk met iets lekkers. Je kunt de hele dag zelf koffie, espresso, cappuccino en thee maken. Op tafel staan koud water, Betuws sap en handfruit van ‘t seizoen. Voor de middag staan er biologische frisdranken en versnaperingen klaar. € 21,00 per persoon.

Lunch

Schalen vol  rijkelijk belegde verse broodjes van de Burense  bakker, soep, zuivel en vruchtensappen. Ik kijk voor jullie welke buurvrouw plaats heeft en reserveer de lunchtafel voor jullie. € 22,50 per persoon 

Dineren in Buren

Er zijn genoeg leuke dinermogelijkheden in Buren, het is tevens mogelijk om self catering te doen. In dat geval kun je het servies van Buitenhuis Buren gebruiken. Daarnaast is er ook een kookplaat en een oven om maaltijden op te waren.

Contactgegevens

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Beschikbaarheid

Hieronder vind je de beschikbaarheid van Buitenhuis Buren. De groene data zijn nog beschikbaar.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar